Plasturi pentru acnee și puncte negre

Plasturi pentru acnee și puncte negre
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   3
  •   2
  •   1
  •   1

O soluție rapidă în lupta împotriva punctelor negre de pe nas sau pentru îndepărtarea imperfecțiunil

Nu este ușor să scăpați de punctele negre și de acnee, dar nu este imposibil! Spuneți la revedere imperfecțiunilor și curățați-vă porii, din confortul casei dvs. Plasturii de curățare pentru puncte negre și plasturii regeneratori pentru acnee vor deveni cel mai bun prieten al tuturor tipurilor de piele.

Plasture pentru acnee

Vă luptați cu coșuri mari și roșii, care nu par să dispară de pe pielea dvs.? Încercați plasturii împotriva acneei, care vor deveni ajutorul perfect în lupta împotriva pielii problematice. Acestea vor ușura pe loc orice efect neplăcut.

Ajunge doar să lipiți plasturele pentru acnee pe fața curățată, în zonele cu coșuri. Acesta se va lipi de piele, va calma roșeața și va preveni răspândirea bacteriilor. Dacă vreți să vă treziți dimineața fără coșuri, lipiți plasturele pe acestea, înainte de culcare și, dimineața, vă puteți bucura de o îmbunătățire vizibilă.

Plasture pentru puncte negre

Porii astupați și producția excesivă de sebum nu sunt doar probleme ale adolescenților, ci, din contră, și adulții se pot lupta cu aceste neplăceri. Însă nu trebuie neapărat să vizitați salonul cosmetic, ca să vedeți o îmbunătățire. Plasturele de curățat pentru porii astupați îi va deschide într-o clipită și, de asemenea, îi va curăța în profunzime și vă va debarasa de punctele negre și de coșurile albe pe nas.

Plasturii sunt foarte ușor de aplicat. Ajunge doar să lipiți un plasture pe nas, să-l lăsați să acționeze după instrucțiunile de pe ambalaj și, apoi, să îl dezlipiți, cu tot cu impuritățile.