Treci la conținutul principal

Some By Mi

Despre brandul Some By Mi

Brandul coreean de îngrijire a tenului, Some By Mi, vă convinge că adevăratele miracole provin din natură. Numele său este compus din cuvintele „something“ și „by a miracle“, adică „ceva“ și „prin miracol“. Cosmeticele Some By Mi cred în curățenia și în puritatea naturii și, de aceea, creează produse atât de naturale, de delicate și de eficiente.

 

Some by Mi se străduie ca, prin compoziția delicată și naturală a produselor, să se apropie de esența „frumuseții pure”. Produsele sunt dedicate restabilirii sănătății naturale a pielii, cu rezultate durabile. Some By Mi oferă soluții fiecărui tip de ten, chiar și celui mai sensibil.

Aflați secretul frumuseții naturale a coreenelor și descoperiți forța și puritatea naturii. Serul Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C vă iluminează superb tenul. Merită încercată și loțiunea tonică, emolientă și hidratantă, Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle Toner, iar, pentru a scăpa, o dată pentru totdeauna, de punctele negre, încercați spuma de curățare Some By Mi Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle.

întregul text ascundeți textul