Treci la conținutul principal

Banila Co

Despre brandul Banila Co

Machiajul este distractiv doar până când descoperiți că demachierea nu este atât de simplă pe cât v-ați dori. Exact pentru acest gen de cazuri există cosmeticele coreene Banila Co. Obiectivul lor este de a salva situația pentru toți adepții machiajului și de a-i ajuta să-și repună tenul în formă. Pentru că un ten sănătos și îngrijit constituie baza perfectă pentru un machiaj de vis.

 

Firma de cosmetice Banila Co. a fost fondată în anul 2006 în Coreea de Nord, iar astăzi este lider pe piața de K-beauty. Oferă produse excepțional de eficiente pentru toate tipurile de ten, acestea fiind create pentru a se încadra fără probleme în rutina dvs. cosmetică. Fie că doriți să străluciți seara, la întâlnire, sau că vă pregătiți pentru un eveniment important, produsele Banila Co. nu vă vor dezamăgi niciodată și vă vor oferi întotdeauna o susținere maximă.

Descoperiți secretele îngrijirii tenului coreean cu emblematicul balsam de curățare Banila Co. Clean It Zero Original, ca un prim pas în demachiere. Balsamul este atât de popular, încât, la fiecare 3 secunde, undeva în lume, cineva îl cumpără. Încheiați-vă rutina cu loțiunea tonică Banila Co. Dear Hydration Toner, iar, pentru o persistență maximă a machiajului, folosiți baza de machiaj Banila Co. Prime Primer. Banila Co. – un adevărat #skincare_for_make_up.

întregul text ascundeți textul