Peeling enzimatic

Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   11
  •   5
  •   2
Cele mai vândute

Încercați noul mod de curățare a tenului! Apelați la puterea unui peeling enzimatic, care eliberează tenul de impurități și de celulele moarte, blând, dar eficient. Dacă, după folosirea clasicului peeling cu micro-perle înregistrați mâncărimi ale pielii, un peeling enzimatic, de la branduri ca Alcina sau Collistar, reprezintă soluția ideală!

Cum acționează enzimele în peeling?

Enzimele naturale din acizii de fructe îndepărtează pielea cornificată, deschid porii și netezesc pielea. În plus, hidratează pielea și au efect antiinflamator. La început, puteți simți ușoare furnicături sau arsuri, dar întotdeauna la un nivel suportabil. Acest proces de exfoliere reînnoiește stratul superior al pielii și uniformizează nuanța tenului.

Aplicarea unui peeling enzimatic

Aplicarea unui peeling enzimatic trebuie să urmeze instrucțiunile incluse. Produsul se aplică pe tenul demachiat (evitați conturul apropiat de ochi) și se lasă să acționeze câteva minute. La expirarea duratei de acționare, se spală imediat peeling-ul cu apă călduță. La final, folosiți o cremă de față, pentru a hidrata bine tenul.

Peelingul enzimatic este potrivit pentru orice tip de ten și orice categorie de vârstă. Fiecare ten are însă specificul său și, în mod excepțional, pot apărea și reacții alergice. De aceea, recomandăm ca, la prima aplicare, să lăsați peeling-ul să acționeze o perioadă mai scurtă de timp. Dacă tenul reacționează bine la peeling, atunci îl puteți folosi în mod regulat.