Treci la conținutul principal

Dr. Jart+

Dr. Jart+

 O îngrijire pentru ten eficientă și care vă aduce zâmbetul pe buze. Astfel pot fi descrise, într-o singură propoziție, cosmeticele coreene Dr. Jart +. Numele brandului este derivat din sintagma „Doctor Joins Art”, sau „medicul conectat la artă“. Această expresie inedită corespunde filozofiei companiei, care combină cunoștințele dermatologice de îngrijire a tenului cu o abordare artistică a comunicării cu clientul.

Compania Dr.Jart+ a fost fondată în anul 2005, la Seul, de către dermatologul Sung Jae Jung, împreună cu fostul arhitect Leeo (Chin Wook) Lee, oferind produse inovative pentru îngrijirea tenului și a corpului, destinate unor cerințe specifice ale pielii. Începuturile brandului

Dr. Jart+ sunt asociate cu miracolul coreean denumit crema BB. Lee a fost foarte interesat de această cremă cu proprietățile unui fond de ten, disponibilă doar în clinicile de dermatologie. Împreună cu alți dermatologi, și-a creat propria cremă BB, care a avut mare succes în Coreea. Era accesibilă tuturor și asigura tenului îngrijirea necesară, oferind totodată o acoperire similară cu cea a unui fond de ten.

Produsele Dr.Jart+ conțin multe ingrediente patentate, dezvoltate în laboratoare științifice și care, în pofida tuturor inovațiilor, dovedesc că elementele naturale de bază – apa pură, lumina și aerul – sunt esențiale pentru aspectul sănătos al tenului. Ingredientele cheie din produse sunt ceramidele, care hrănesc tenul uscat, și extractul de gotu kola, care asigură tenului problematic o îngrijire adecvată.

Spuneți adio tenului uscat și încercați crema nutritivă pentru hidratare profundă, Dr.Jart+ Ceramidin™ Cream, care reține umiditatea în interiorul pielii lăsând-o suplă și fină; sau descoperiți crema gel hidratantă, Vital Hydra Solution™ Biome Water Cream, care împrospătează plăcut chiar și un ten foarte deshidratat.

Dacă doriți să minimizați înroșirea și să uniformizați nuanța tenului, încercați emblematicul tratament anti-înroșire, Dr.Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment. Și, categoric, nu ratați balsamul hidratant „totul într-unul singur“, BB cream Dr.Jart+ Premium BB Beauty Balm, care oferă tenului nutriția, hidratarea și protecția necesare, precum și o acoperire ușoară.

întregul text ascundeți textul