Gel pentru curățarea feței

Ai ales
  • Gel
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   61
  •   22
  •   4
  •   2
  •   2
Cele mai vândute

Geluri de curățare a feței, pentru un ten perfect curat

Cu un gel pentru curățarea feței, nu e cazul să vă faceți griji din cauza resturilor de machiaj sau a porilor astupați! Demachierea corectă și curățarea regulată lasă tenul fin, proaspăt și pregătit pentru îngrijirea următoare.

Alegeți-vă gelul de curățare a feței în funcție de tipul de ten

Pe lângă eliminarea perfectă a impurităților și a resturilor de farduri, gelurile de curățare a feței mai pot, de asemenea, să hidrateze, să revitalizeze și să matifieze estetic pielea. Trebuie ales mai întâi un gel de curățare a feței potrivit, pentru a vă fi de un real ajutor în îngrijirea pielii dvs.

  • Gelul pentru curățare în profunzime, împotriva acneei – dacă suferiți de un ten gras sau mixt, gelul de curățare cu acid salicilic sau zinc previne formarea coșurilor și a punctelor negre inestetice și poate curăța porii intens și în profunzime. După folosirea sa, tenul are un aspect mat și înviorat.
  • Gelul de curățare hidratant, pentru ten uscat - îndepărtează delicat impuritățile și machiajul, fără a irita inutil tenul uscat. În plus, datorită conținutului de acid hialuronic și de aloe vera, hidratează și atenuează senzațiile neplăcute, de tensionare a pielii.
  • Gelul calmant pentru curățarea tenului sensibil – fără parfum sau alte ingrediente potențial iritante, oferă pielii cu tendință la înroșire o curățare eficientă, dar delicată.

Cum folosim corect un gel de curățare a feței

Folosirea gelului de curățare pe piele este foarte ușoară. Folosind degetele, aplicați o cantitate mică de gel pe pielea umedă și masați cu mișcări circulare. La final, se clătește fața foarte bine, cu apă călduță. Pentru împrospătarea tenului, puteți continua cu o loțiune tonicăpentru față, încheind rutina cu aplicarea cremei preferate. Gelul pentru spălarea feței poate fi folosit în combinație cu o perie pentru curățarea feței, pentru rezultate maxime.

Curățarea tenului cu gel se efectuează de două ori pe zi. Curățarea tenului seara, după demachiere, ajută la îndepărtarea resturilor de machiaj, a sebumului și a altor impurități. Purificarea de dimineață spală tenul de resturile cremei de noapte și de substanțele reziduale, eliminate ca urmare a proceselor de detoxificare din organism.

Fie că sunteți în căutarea unui gel de curățare pentru ten gras, împotriva acneei sau a cuperozei, în larga noastră ofertă veți găsi cu siguranță noul dvs. ajutor pentru curățarea tenului în profunzime!