Parfumuri dulci

Cele mai vândute

Învăluiți-vă într-un parfum îmbătător și fermecați-i pe toți cei din jur cu un parfum dulce, care combină senzualitatea cu eleganța. Indiferent dacă preferați tonuri intens gurmande sau delicate, de fructe, la notino.ro veți găsi parfumul ideal!

Parfumurile dulci au apărut ca o subcategorie a parfumurilor orientale mai grele, iar într-o compoziție tipică găsim adevărate delicatese, ca vată de zahăr, vanilie, caramel, nuga, zmeură sau frișcă.

Parfumurile dulci pentru femei și pentru bărbați pot fi folosite tot anul, fiind potrivite și pentru ocazii speciale. Este suficient să alegeți un cocteil de ingrediente potrivit. Ideală pentru vremea rece de iarnă este combinația tonurilor gurmande cu acorduri picante sau lemnoase. Acest tip de parfum dulce încălzește plăcut și dă o senzație de confort. Pentru primăvară și vară, alegeți o variantă lejeră, cu arome dulci în combinație cu citrice proaspete, care vă transportă instantaneu într-o vacanță exotică, pe tărâmuri însorite.

Descoperiți toate aromele de parfumuri dulci la notino.ro! La noi găsiți cele mai bune parfumuri dulci pentru bărbați și pentru fete tinere, precum și parfumuri dulci de damă, cu un strop de picanterie. Alegeți-vă parfumul ideal!