GUERLAIN L'Homme Idéal Eau de Toilette pentru bărbați

22×
GUERLAIN L'Homme Idéal Eau de Toilette pentru bărbați
GUERLAIN L'Homme Idéal Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
285RON

285,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR0982 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN L'Homme Idéal
Compoziție

Bărbatul ideal: mit sau realitate? Fiecare femeie visează la un bărbat ideal, care însă nu există. Ceea ce, de fapt, nu e rău deloc. În adâncul sufletului, bărbații din ziua de azi sunt hedoniști, vor să rămână ei înșiși și să se bucure de viață. Tocmai pentru ei, Guerlain a creat literalmente parfumul ideal, Guerlain L’Homme Idéal.

  • un parfum aromatic, cu tonuri de migdale
  • pentru epicurienii care știu să se bucure de viață
  • într-un flacon minimalist

Compoziția parfumului
Vârful compoziției parfumate este proaspăt și efervescent – cu citrice, rozmarin și flori de portocal. Inima incredibil de seducătoare evocă deliciosul Amaretto, cu arome de migdale și de tonka. Notele de bază, care persistă cel mai mult timp pe piele, constau în vetiver indian, cu cedru cald și piele.

Povestea parfumului
Această compoziție predominant de migdale a fost lansată în anul 2014, fiind creația parfumierului Thierry Wasser. Merită atenție și luxosul flacon pătrat, cu laturile stilizate în fațete.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
floare de portocal, bergamota, rozmarin, lamaie, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
amaretto, vanilie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, patchouli, lemn de cedru, piele
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN L'Homme Idéal22