Lalique Amethysteau de parfum pentru femei

31×
Lalique Amethyst eau de parfum pentru femei
Lalique Amethyst eau de parfum pentru femei
455RON

Economisiți 76%
100 ml
111RON

Cod: LAL0002 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 29.01.2020
Ridicare personală
miercuri 29.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Lalique Amethyst
Compoziție

Imaginați-vă un cocteil de mure, cu zmeură dulce și coacăze negre, de o atracție irezistibilă. Adăugați petale de bujori și trandafiri sălbatici, adieri lemnoase și vanilie delicioasă. Acesta este apa de parfum Lalique Amethyst. Flori, fructe și pasiune pură. 

  • un parfum de flori și fructe, cu tonuri lemnoase

  • potrivit pentru fiecare zi, mai ales în lunile de primăvară și de vară

  • flaconul este inspirat de emblematicele accesorii de baie cu design din anul 1920 

Compoziția parfumului
Debutul compoziției aparține acordurilor de coacăze negre suculente, de zmeură dulce și de mure. Apoi vin în prim-plan notele florale de trandafiri sălbatici, de bujori amețitori și de ylang-ylang. Ca o mângâiere catifelată apare, la final, baza de lemn cald, cu vanilie captivantă și mosc inconfundabil. 

Povestea parfumului 
Parfumul Amethyst este inspirat de seria de accesorii de baie ‘Épines’, creată de René Lalique în anul 1920. Ornamentele decorative ale emblematicei serii Lalique sunt vizibile și pe flacon. Numele, designul, culoarea și compoziția parfumului reflectă simbioza artistică dintre frumusețea naturii și cea a bijuteriilor prețioase.


 

Compoziție

Note varf
zmeura, mure, frunze de mure, coacaze negre
Note inima
Ylang-Ylang, trandafir sălbatic, bujor
Note baza
lemn, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, de fructe

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Amethyst