Burberry Her London Dream Eau de Parfum pentru femei

Burberry Her London Dream Eau de Parfum pentru femei
Burberry Her London Dream Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Lichidare de stoc
Economisiți
530RON

Economisiți 50%
100 ml
260RON

260,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BUR09033 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 17.04.2021

Descriere Burberry Her London Dream
Compoziție

Străzile cețoase ale Londrei îmbie la romantism și la senzații ca desprinse dintr-un vis frumos. Doar câteva picături din apa de parfum pentru femei Burberry Her London Dream vă evidențiază eleganța degajată și strălucirea naturală. Într-o clipă, deveniți cea mai frumoasă femeie care poate fi văzută pe străzile orașului.

  • un parfum radiant, de flori și fructe
  • mai intens ca Burberry Her Blossom și mai lejer ca Burberry Her
  • opera a doi parfumieri, sub conducerea lui Francis Kurkdjian

Compoziția parfumului
Tonurile picante de ghimbir și de lămâie zemoasă vă inundă cu prospețime, încă din prima clipă. Sunt urmate de două note pur feminine: trandafiri și bujori, care îmbogățesc compoziția. Finalul senzual constă în mosc catifelat, conturat cu acorduri moi de ambră.

Povestea parfumului
Acest parfum modern, romantic și vibrant este creația a doi parfumieri, Maïa Lernout și Jérôme Di Marino, care și-au unit talentele sub conducerea mentorului lor, maestrul Francis Kurkdjian, autorul parfumului anterior din această linie, Burberry Her.

Conținutul flaconului continuă povestea parfumului Burberry Her, a cărui eroină, o fată tânără, se bucură din plin de Londra. Designul flaconului acestei ape de parfum a rămas așa cum îl știm de la predecesorii săi. Doar capacul a devenit bej, iar parfumul sclipește din interior, cu nuanțe aurii.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ghimbir, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, bujor
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Am scris despre Burberry Her London Dream
Articole

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Her London Dream