BurberryBrit Sheer Eau de Toilette pentru femei

10×
Burberry Brit Sheer Eau de Toilette pentru femei
Burberry Brit Sheer Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
465RON

Economisiți 73%
100 ml
125RON

125,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BUR0049 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 20.09.2021

Descriere Burberry Brit Sheer
Compoziție

Marea Britanie a adus lumii multe contribuții uimitoare. De la Beatles, ceaiul de la ora la cinci, Rolls Royce și Harry Potter, până la grupul Queen sau brandul Burberry, cu emblematicul său trench-coat. Această piesă atemporală a inspirat și apa de toaletă pentru femei Burberry Brit Sheer, care este la fel de plăcută și de veselă ca primele raze de soare care vă mângâie pielea.

  • un parfum proaspăt, de flori și fructe
  • pentru femeia optimistă
  • ideal pentru zi, în lunile calde

Compoziția parfumului
Debutează cu acorduri suculente: mandarină, yuzu, lici dulce și frunze de ananas. La scurt timp, în fața dvs. înflorește un buchet elegant de bujori delicați cu flori de piersic, accentuat de dulceața perei. Baza compoziției este un amestec de mosc alb cu esențe lemnoase ușoare, care adaugă apei de toaletă profunzime și feminitate.  

Povestea parfumului
Parfumul floral Burberry Brit Sheer a fost lansat în anul 2015. Flaconul este decorat cu relieful delicat al unui cub, specific brandului încă din 1920. Atunci a decorat pentru prima dată căptușeala emblematicului trench-coat, care a rămas până în ziua de azi o piesă de modă foarte căutată.

Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla ca micile detalii privind sticla sau cutia să difere față de fotografie. Dar, fiți sigur că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
litchi chinensis, mandarina, frunze de ananas, yuzu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de piersic, para asiatica, bujor roz
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, mosc alb
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Brit Sheer10