Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum unisex

10×
Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum unisex
Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
429RON

Economisiți 14%
100 ml
366RON

366,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1536 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere Montale Chocolate Greedy
Compoziție

Satisfaceți-vă pofta de ciocolată cu un parfum gurmand și misterios care vă va fermeca încă de la prima pulverizare. Apa de parfum orientală Montale Chocolate Greedy, cu un puternic accent pus pe nota de cacao, este creată special atât pentru femei cât și pentru bărbați.

  • parfum unisex oriental
  • potrivit pentru femeile și bărbații care iubesc ciocolata
  • ideal pentru lunile reci

Compoziția parfumului
Chiar dacă parfumul este unul dulce, are și o latură întunecată și misterioasă. Este puternic, dar soft, delicios, dar înțepător, sălbatic și timid în același timp. Notele de cacao, boabe de tonka, portocală, vanilie și fructe uscate se reunesc pentru a crea Chocolate Greedy, un parfum perfect pentru lunile reci cu zile răcoroase. O singură pulverizare vă va înfășura într-un voal de parfum senzual și irezistibil.

Povestea parfumului
Montale Chocolate Greedy este un parfum unisex creat de Pierre Montale și lansat în anul 2007. În timp ce notele de ciocolată sunt starurile din compoziție, pe măsură ce se așează pe piele, veți experimenta notele calde de vanilie și boabe de tonka. Este un parfum încântător adăpostit într-o sticlă argintie fabricată din aluminiu, proiectată special pentru a proteja esența.

Compoziție

Compozitie
cacao, tonka, vanilie, portocala amara, fructe uscate
Grupe de parfumuri
orientale

Am scris despre Montale Chocolate Greedy
Articole

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Chocolate Greedy10