Montale Chocolate Greedy

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
407RON

Cod: MNT1536 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 24.10.2018
ridicare personală
miercuri, 24.10.2018
Montale Chocolate Greedy
100 ml | 407RON

Descriere parfum Montale Chocolate Greedy

Chocolate Greedy, de la Montale, este un parfum unisex vanilat, cu un puternic accent pus pe nota de cacao. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, parfumul Chocolate Greedy prezintă superba combinație de cacao și vanilie, completate de piele și de alte acorduri magistral echilibrate. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Chocolate Greedy amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Compoziția apei de parfum Chocolate Greedy, de la Montale, este formată din cafea, cacao, boabe de tonka, portocală amară, vanilie și fructe uscate.  Per ansamblu, aroma - care combină nota dominantă de cacao cu fațete calde, picante și vanilate și cu o picătură de cafea - este ispititoare, delicată și foarte senzuală. Chocolate Greedy, de la Montale, este un parfum perfect pentru toți iubitorii de ciocolată. 

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. Pierre Montale a creat un alt parfum gurmand uimitor, care reflectă fațetele ciocolatei, pentru cei mai fini cunoscători. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Chocolate Greedy utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Chocolate Greedy, de la Montale, se poate folosi tot anul, atât în timpul zilei, cât și seara. Latura caldă a parfumului radiază la maxim în anotimpul rece. Va cuceri, în primul rând, femeile și bărbații cărora le plac vanilia orientală și aromele gourmet fine, în special cele cu note puternice de cacao. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Chocolate Greedy, de culoarea lucioasă, argintie, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Chocolate Greedy, de la Montale - o aromă rafinată, fină și gurmandă, pentru adevărații „ciocoholici“.

Compoziție

Compozitie
cacao, fructe uscate, portocala amara, tonka, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!