Kenzo Amoureau de parfum pentru femei

21×
Kenzo Amour eau de parfum pentru femei
Kenzo Amour eau de parfum pentru femei
545RON

Economisiți 60%
100 ml
218RON

Cod: KZO0011 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.02.2020
Ridicare personală
joi 20.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Kenzo Amour
Compoziție

Porniți într-o călătorie lentă și senzuală. Apa de parfum pentru femei Kenzo Amour este misterioasă și plină de sentimente profunde, care încălzesc inima. Insuflă optimism și vă duce cu gândul pe tărâmuri îndepărtate, cu arome orientale.

  • un parfum senzual, floral-lemnos
  • pentru femeia cu suflet romantic, de călătoare
  • indicat în special pentru vremea răcoroasă și ploioasă

Compoziția parfumului
Debutul acestui parfum atrăgător este format din combinația neobișnuită a acordurilor de orez din Tailanda cu ceai alb din China. Notele florale din inimă se disting prin arome de plumerie indoneziană, de heliotrop și de flori de cireș din Japonia. Notele de bază ale compoziției sunt moscul și tămâia, cu acorduri intense de lemn de Thanaka din Myanmar, rafinate de dulceața vaniliei.

Povestea parfumului
Apa de parfum Kenzo Amour sugerează o călătorie romantică și aromatică prin Asia. Creată în anul 2005 de Olivier Cresp și Daphne Bugey, parfumul a fost lansat în anul 2006. Designul flacoanelor merită atenție. Trei flacoane, trei culori, un singur parfum. Flaconul de 30 ml este de culoarea fucsiei, cel de 50 ml alb, iar cel de 100 ml portocaliu, acestea fiind culorile romantice ale Asiei. Colorata pasăre Kenzo, de pe exteriorul cutiei de ambalaj, simbolizează dragostea pasională și libertatea de a călători.

Compoziție

Note varf
orez, ceai alb
Note inima
heliotrop, floare de cireș, frangipani
Note baza
tonuri lemnoase, mosc, vanilie, tamaie
Grupe de parfumuri
florale, de fructe

Despre brand Kenzo

Casa de modă Kenzo combină în mod original cel mai rafinat stil asiatic cu moda europeană de lux. Prestigiosul brand a fost fondat la începutul anilor ’70, de creatorul japonez Kenzo Takada. Inspirat din revistele de modă ale surorilor sale, pasionatul designer se mută din Tokio la Paris, unde devine rapid celebru, prin modelele sale îndrăznețe și prin spectaculoasele defilări de modă.

Kenzo a lansat primul său parfum în anul 1988. Ca toate celelalte parfumuri Kenzo, acesta reflectă motivele sale exotice, mult îndrăgite. Masculine sau feminine, parfumurile Kenzo combină tonuri inedite, care au cucerit multe inimi. Emblematice sunt, de pildă, simfonia florală Kenzo Flower sau pasionatul joc de mirodenii din Jungle L’Élephant.

Brandul Kenzo continuă să stabilească tendințele modei și ale parfumurilor. Se implică în proiecte creative, colaborează cu artiști tineri și se inspiră constant din diversitatea universului care ne înconjoară.

Rating Kenzo Amour