Paco Rabanne 1 Million Parfumparfum pentru bărbați

4×
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfum pentru bărbați
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
454RON

Economisiți 27%
100 ml
330RON

Cod: PAR11926 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 25.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descriere parfum Paco Rabanne 1 Million Parfum
Compoziție

Deveniți singurul bărbat de milioane - printre alte milioane. Cum? Cu ajutorul apei de parfum pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million. Însorit și îndrăzneț, acest amestec de ingrediente parfumate este suficient de intens pentru a vă determina să vă depășiți limitele. Excelați!

  • un parfum senzual și cald, cu subtonuri pieloase și florale
  • pentru bărbatul care nu ezită să fie uneori insolent și să-și depășească limitele
  • parfumul a fost lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Un joc al contrastelor, în care tuberoza îmbătătoare se combină cu un praf de sare, presărat peste căldura mătăsoasă a lemnului de cașmir. Lângă acestea, aroma de piele se eliberează sub razele soarelui și unei adieri de citrice. Excepționala compoziție este completată de acorduri de rășină și de pin.

Povestea parfumului
Ca multe alte descoperiri inovatoare, parfumul Paco Rabanne 1 Million s-a datorat, în parte, întâmplării. Parfumierul Quentin Bisch s-a inspirat de la aroma emanată de geanta sa de piele. La întoarcerea din vacanță, în geantă i se vărsase crema de protecție solară și o mostră de parfum de cistus. Combinația rezultată a fost reprodusă în această senzuală apă de parfum.

Un asemenea parfum captivant nu poate avea decât un flacon remarcabil, auriu strălucitor până la opulență. Și, fiindcă aurul iese mereu în evidență, parfumul 1 Million este pregătit să reflecte soarele de pe măsuța dvs. de toaletă, strălucind nu numai la soare, ci mai ales pe cel care-l folosește.

Compoziție

Compozitie
tonuri solare, Amberwood, piele, sare, rasina, pin, tuberoza
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne 1 Million Parfum