Parfumuri cu arome mai puternice

Sunteți în căutarea unui parfum care să reziste un timp îndelungat, care să vă reprezinte sau care să vă amintească de toate momentele magice trăite? Bazați-vă pe parfumurile distincte.

Pe acestea le puteți recunoaște, cel mai adesea, datorită nuanței închise la culoare a flaconului. Însă, ceea ce este important se ascunde înăuntru. Fie că este vorba despre parfumurile pentru femei sau despre cele pentru bărbați, de obicei acestea conțin nuanțe picante și lemnoase. Lemnul de santal sau cel de cedru creează o senzație senzomotorică puternică, însă vă puteți baza și pe aroma animalică a ambrei sau pe captivanta vanilie.

Parfumuri cu arome mai puternice
Filtru
Interval de prețuri

la

Intensitate
Oportunitate
Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   94
  •   58
  •   5
Cele mai vândute

Parfumurile distincte, pentru femei, scot în evidența siguranța de sine, independența și puterea celei care îl folosește. Acestea sunt perfecte mai ales pentru seară sau pentru ocazii speciale, deoarece vor mirosi la fel de puternic și după o seară lungă, poate chiar și a doua zi.

Parfumurile distincte pentru bărbați accentuează în mod perfect caracterul puternic al bărbaților și vor ului orice parteneră. Ridicați-vă outfit-ul la un alt nivel, cu ajutorul unui parfum distinct, creând o aură în jurul dvs., pe care o va observa oricine.

întregul text ascundeți textul