Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum pentru femei

3×
Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum pentru femei
Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: PDM00324 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif
Compoziție

Vă mulțumiți doar cu ce este mai bun? Apa de parfum Delina Royal Essence Exclusif, de la Parfums De Marly, pare creată special pentru dvs. După cum sugerează și numele, compoziția sa, plină de tonuri florale și de fructe suculente, oferă o experiență literalmente exclusivă.

  • un parfum oriental floral
  • pentru o femeie excepțională
  • pentru toată ziua

Compoziția parfumului
În irezistibilul debut, rolul principal revine tonurilor zemoase de lici exotice, cu grepfrut proaspăt, pară dulce și bergamotă. Inima este parfumată cu vetiver cald, trandafir rar de Damasc și tămâie. Finalul plăcut aparține acordurilor de lemn, cu vanilie delicată și ambră.

Povestea parfumului
Parfumul a fost introdus pe piață în anul 2018, la un an după lansarea parfumului Delina Royal Essence. Și această compoziție este opera parfumierului Quentin Bisch.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
grapefruit, para, bergamota, litchi chinensis
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vetiver, tămâia, petalia, trandafir de Damasc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif3