Tiziana Terenzi Gold Kirke extract de parfum unisex

14×
Tiziana Terenzi Gold Kirke extract de parfum unisex
Tiziana Terenzi Gold Kirke extract de parfum unisex
100 ml

Cod: TRZ0149 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Tiziana Terenzi Gold Kirke
Compoziție

Lăsați-vă ghidați pe căile misterioase și vechi a unei grădini orientale înflorite. Extractul de parfum Tiziana Terenzi Gold Kirke capturat într-o aromă luxuriantă, senzuală și caldă, vă va transporta instantaneu sufletul și gândurile către imensele dune de nisip care se confruntă cu marea și munții nelocuți, înconjurați de păduri opulente.

  • un parfum floral tropical
  • pentru femeia romantică și senzuală
  • aromă puternică și distinctă pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Primele note sunt caracterizate printr-un buchet luxuriant de fructe dulci, zmeură, piersică și pere, combinate cu floarea pasiunii și nisip cald. În inima compoziției se află esența minunată și naturală de lăcrămioare. Spre baza aromei, își fac loc notele calde de vanilie și mosc alb amestecate cu lemnul de santal care vă oferă o senzație aproape fizică a pielii încălzite de soare.

Povestea parfumului
Acesta este un parfum magic și senzual, inspirat de zeița vrăjitoriei Circe, figura din mitologia greacă care este cunoscută pentru faptul că a reușit să-l seducă pe Odysseus. Parfumul Gold Kirke vă va purta pe căi misterioase pentru a descoperi experiențe uimitoare pline de emoții secrete și magice.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
zmeura, piersica, para, floarea pasiunii, nisip, cassis
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lacramioare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, heliotrop, vanilie, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, chypre

Am scris despre Tiziana Terenzi Gold Kirke
Articole

Rating Tiziana Terenzi Gold Kirke14