MontaleRistretto Intense Café extract de parfum unisex

1×
Montale Ristretto Intense Café extract de parfum unisex
Montale Ristretto Intense Café extract de parfum unisex
100 ml

Cod: MNT04822 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Montale Ristretto Intense Café
Compoziție

O zi perfectă începe cu o aromă de cafea proaspăt prăjită! Pentru iubitorii de cafea și nu numai, extractul de parfum Montale Ristretto Intense Café dezvăluie notele puternice a unei cafele gustoase, care vă vor învălui întreaga zi. Este o creație unisex, pentru toți pasionații de licoarea energizantă.

  • parfum oriental gurmand
  • potrivit pentru femei și pentru bărbați
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Extractul de parfum Montale Ristretto Intense Café este caracterizat de aroma puternică a cafelei proaspăt prăjite, făcută direct în inima Italiei. Notele de vârf și de inimă sunt însoțite de accente ale trandafirului, iar cele de bază dezvăluie arome dulci de vanilie și caramel.

Povestea parfumului
Creatorii extractelor de parfum Montale sunt renumiți pentru aromele puternice și bine definite. Extractul de parfum Montale Ristretto Intense Café a fost lansat în 2019 și spune povestea unei cafele perfecte. De la aroma boabelor prăjite, la aroma finală gurmandă de caramel și vanilie.

Compoziție

Compozitie
trandafir turcesc, tonuri lemnoase, vanilie, mosc alb, cihlimbar, boabe de cafea prajite, caramel
Grupe de parfumuri
orientale, gurmand

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Ristretto Intense Café1