Montale Dark PurpleEau de Parfum pentru femei

17×
Montale Dark Purple Eau de Parfum pentru femei
Montale Dark Purple Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 26%
100 ml
389RON

Cod: MNT1473 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Montale Dark Purple
Compoziție

Aroma epicureiană, de prune și de lemn oriental, a apei de parfum Montale Dark Purple este oferită într-un flacon violet închis

  • un parfum floral, cu accente de fructe
  • dulce, suculent și irezistibil
  • ideal pentru toamnă

Compoziția parfumului
Aroma, dominantă de prune coapte, este înviorată de portocalele însorite. Caracterul oriental este conferit de trandafirii intenși, cu ambră și nota animalică de mosc alb. Combinația de paciuli cu lemn de tec evocă pustietăți exotice, iar parfumul, ispititor și dulce, de fructe roșii, transformă compoziția într-un elixir vrăjit, cu efecte magice. 

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
pruna, portocala
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
fructe de padure, patchouli, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, lemn de tec, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Dark Purple17