Montale Dark Purpleeau de parfum pentru femei

16×
Montale Dark Purple eau de parfum pentru femei
Montale Dark Purple eau de parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 43%
100 ml
299RON

Cod: MNT1473 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Montale Dark Purple
Compoziție

Dark Purple, de la Montale, este un parfum feminin de fructe, cu acorduri florale și o bază de pământ. Creație a brandului francez renumit datorită pasiunii sale pentru parfumuri orientale și arăbești, Dark Purple ne prezintă un parfum seducător, cu o alcătuire foarte atrăgătoare. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Dark Purple amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Cu note gurmande, proaspete și lemnoase, parfumul Dark Purple evocă toamna, în culorile sale minunate. Parfumul combină ispititor notele de prune și portocale de la debut, cu notele florale îmbătătoare și cu paciulia ca notă întunecată, pe o bază lemnoasă. Dark Purple se deschide cu note de prune delicioase și de portocale proaspete. În inima parfumului înfloresc trandafirii, mușcata (geranium bourbon), paciulia și un cocktail de fructe roșii. Baza este formată din lemn de tec, mosc și ambră. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Dark Purple utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Legendele menționează ipoteza că fructul care i-a sedus pe Adam și pe Eva în grădina Edenului nu ar fi fost un măr, ci o prună. Eleganța seducătoare a parfumului Dark Purple, de la Montale, este ca o confirmare a acestei ipoteze. Notele florale gourmet și fațeta închisă, cu mosc și tonuri pământii de paciuli, creează un cadru atât de perfect pentru nota dominantă de prună, încât aroma vă va copleși - și s-ar putea să fiți tentată să încălcați câteva reguli.

Parfumul Dark Purple, de la Montale, creează în jurul celei care-l folosește o aură plină de atracție și de vibranta bucurie de a trăi. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum care combină prospețimea cu seducția și gurmandul cu sofisticarea.

Dark Purple se poate folosi atât zi de zi, cât și la ocazii deosebite, pe tot parcursul anului. Radiază însă la maximum în superbele luni de toamnă, când frunzele își schimbă culorile.  Va câștiga femeile cărora le plac aromele de flori și fructe, în combinații pline de imaginație. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate și originalitate.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Dark Purple, de culoarea violet închis a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Dark Purple, de la Montale - un parfum seducător, gurmand și sofisticat, în culori de toamnă impresionante.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
pruna, portocala
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
fructe de padure, patchouli, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, lemn de tec, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Dark Purple

tracking pixel