Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum unisex

13×
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Layton Royal Essence Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
125 ml
957RON

765,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PDM0157 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Parfums De Marly Layton Royal Essence
Compoziție

Subliniați-vă stilul și eleganța naturală cu o aromă de lux încântătoare! Parfums De Marly Layton Royal Essence este o apă de parfum unisex seducătoare, inspirată din eleganța Curții Regale de la Versailles a secolului al XVIII-lea. Aroma oriental-florală are o semnătură olfactivă intensă și este destinată tuturor celor care iubesc compozițiile neobișnuite şi apreciază luxul ingredientelor de primă clasă.

  • parfum oriental floral
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu o notă revigorantă de bergamotă care conduce cu pasiunea sa tangibilă toată compoziția, în timp ce merele verzi, lavanda și geraniul se amestecă într-o notă proaspătă, cochetă și elegantă. Tonurile calde de vanilie conferă bogăție inimii picante, în timp ce lemnul prețios sporește și mai mult opulența aromei. Distins și captivant, parfumul devine și mai puternic datorită unei note intrigante: un strop fascinant de cafea caramelizată.

Povestea parfumului
Designul modern și captivant al sticlei de parfum subliniază originalitatea și luxul suprem al aromei. „Îmi imaginez cascade de parfumuri aromate izbucnind din fântânile regale, în timp ce caii de curse pornesc întrecere” a spus Hamid Merati-Kashani parfumierul care a creat această capodoperă în anul 2016.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
aroma de mandarine si portocale, lavanda, bergamota, mar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
violeta, iasomie, geranium
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de guaiac, cardamom, patchouli, vanilie, lemn de santal, piper
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Layton Royal Essence13