Montale Black AoudEau de Parfum pentru bărbați

22×
Montale Black Aoud Eau de Parfum pentru bărbați
Montale Black Aoud Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 41%
100 ml
311RON

Cod: MNT1555 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 29.10.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Montale Black Aoud
Compoziție

Apa de parfum Montale Black Aoud, prima creație a brandului Montale, accentuează aroma întunecată și complexă de oud sau lemn de agar.

  • un parfum cald și animalic
  • lemn de oud, într-o combinație orientală cu trandafiri și paciuli
  • intens, puternic și persistent

Compoziția parfumului
Emblematica aromă a casei de parfumuri Montale folosește lemn de agar cambodgian de calitate superioară, cu o aromă complexă. Îl amplifică artistic, în stil tradițional arăbesc, cu note de paciuli, de mosc alb și de trandafir, transformându-l în parfumul unei aventuri în misteriosul Orient. Intens, întunecat și animalic, Black Aoud vă călăuzește pașii prin noaptea adâncă, în peisajul unui deșert arid.

Povestea parfumului
Black Aoud este primul parfum al brandului Montale, fondat în 1993, care a adus parfumierului Pierre Montale faima unui artist ce îmbină arta parfumurilor moderne din Occident cu tradiția bogată a lumii arabe. Parfumul complex și întunecat își lasă amprenta în sufletul oricui îl întâlnește.

Compoziție

Compozitie
patchouli, trandafir, galeopsis ladanum, mosc, mandarina, agar
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Black Aoud22