Montale Intense Roses Musk

extract de parfum pentru femei 100 ml

Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
527RON

Cod: MNT2253 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 22.10.2018
ridicare personală
luni, 22.10.2018
Montale Intense Roses Musk
100 ml | 527RON

Descriere parfum Montale Intense Roses Musk

Intense Roses Musk este un parfum floral feminin, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Intense Roses Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Intense Roses Musk, de la Montale, este un duo minunat între trandafiri și mosc, într-o compoziție florală intensă, armonioasă și strălucitoare.

Pe lângă acordurile dominante de trandafiri și de mosc, ne răsfață și notele de iasomie și de ambră. Regina florilor, trandafirul, creează o armonie delicată cu moscul prețios. Acest uluitor duo, subliniat de accentele de chihlimbar și de iasomie, creează un amestec elegant și sclipitor. Per ansamblu, aroma dă impresia de feminitate intensă, elegantă, strălucitoare și senzuală.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un alt parfum original, de trandafiri. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Intense Roses Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Intense Roses Musk, de la Montale, este recomandat mai ales în lunile calde. Cucerește mai ales femeile cărora le place combinația de arome de trandafiri și de mosc, într-o compoziție armonioasă, strălucitoare și elegantă. Trebuie încercat și de doamnele care apreciază adevărata calitate.
Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Intense Roses Musk, de culoarea lucioasă, în degrade roz spre negru, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Intense Roses Musk, de la Montale - un parfum floral intens, armonios, strălucitor și elegant, cu trandafirul și moscul în rolurile principale. 

Compoziție

Compozitie
cihlimbar, iasomie, mosc, trandafir
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!