Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei

4×
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
715RON

Economisiți 40%
100 ml
423RON

423,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT2253 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 15.04.2021

Descriere Montale Intense Roses Musk
Compoziție

Intense Roses Musk este un parfum floral feminin, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Intense Roses Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Intense Roses Musk, de la Montale, este un duo minunat între trandafiri și mosc, într-o compoziție florală intensă, armonioasă și strălucitoare.

Pe lângă acordurile dominante de trandafiri și de mosc, ne răsfață și notele de iasomie și de ambră. Regina florilor, trandafirul, creează o armonie delicată cu moscul prețios. Acest uluitor duo, subliniat de accentele de chihlimbar și de iasomie, creează un amestec elegant și sclipitor. Per ansamblu, aroma dă impresia de feminitate intensă, elegantă, strălucitoare și senzuală.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un alt parfum original, de trandafiri. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Intense Roses Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Intense Roses Musk, de la Montale, este recomandat mai ales în lunile calde. Cucerește mai ales femeile cărora le place combinația de arome de trandafiri și de mosc, într-o compoziție armonioasă, strălucitoare și elegantă. Trebuie încercat și de doamnele care apreciază adevărata calitate.
Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Intense Roses Musk, de culoarea lucioasă, în degrade roz spre negru, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Intense Roses Musk, de la Montale - un parfum floral intens, armonios, strălucitor și elegant, cu trandafirul și moscul în rolurile principale. 

Compoziție

Compozitie
trandafir, iasomie, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Intense Roses Musk4