Montale Roses Musk Eau de Parfum pentru femei

17×
Montale Roses Musk Eau de Parfum pentru femei
Montale Roses Musk Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 44%
100 ml
290RON

290,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1561 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Acest parfum se prezinta in ambalaje de diferite culori. Vezi alte fotografii și videoclipuri.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Roses Musk
Compoziție

Apa de parfum Montale Roses Musk câștigă pentru totdeauna femeile care iubesc aromele florale, combinate cu vraja senzuală a moscului. Orice lady care apreciază calitatea și farmecul autentic al parfumurilor de nișă ar trebui să o încerce.

  • un parfum floral, cu accente de mosc, pentru femei
  • creat din materiale naturale de cea mai bună calitate
  • potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și seara

Compoziția parfumului
Compoziția aparent simplă prezintă cele mai pure note de trandafir, armonizate cu acorduri de mosc prețios și accentuate de o petală de iasomie. Montale Roses Musk este o aromă definită de două epitete: sclipitoare și elegantă.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, și apa de toaletă Roses Musk este creată din ingrediente de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, pentru o persistență de excepție.

Compoziție

Compozitie
mosc, iasomie, trandafir
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Roses Musk17