Culoare par

In aceasta categorie vei gasi vopsele de par de cea mai inalta calitate, pentru femei si barbati, marca L´Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional sau Wella Professionals. Produsele Schwarzkopf din aceasta gama va ofera o varietate foarte mare de nuante la moda.

Vopselele profesionale iti ofera ingrijire de cea mai buna calitate, culoarea acoperind in intregime firele de par. Poti alege din multitudinea de nuante de castaniu, mahon, blond sau negru. In comparatie cu vopselele traditionale, produsele profesionale ajuta la mentinerea unui par sanatos si superb. Modul de utilizare este foarte simplu, iar pentru fiecare produs in parte veii gasi instructiuni clare de aplicare. Pentru anumite nuante este posibil sa fie necesara achizitionarea unui catalizator de culoare, insa toate informatiile necesare le vei gasi in descrierea detaliata a fiecarui produs.

Vopselele pentru barbati sunt foarte potrivite atunci cand vrei sa ascunzi primele fire gri sau cand doresti sa subliniezi culoarea naturala oferindu-i stralucire. Aplicarea vopselei L´Oréal Professionnel pentru barbati este foarte simpla, nu distruge parul (nu contine amoniac) ai dureaza numai 5 minute.

 

întregul text ascundeți textul

Ai ales

  • Cosmetice si accesorii
  • Ingrijire par
  • Vopsele de păr
  • Vopsele de păr profesionale

Afișare filtru Restrânge filtrul

Cele mai vândute Alfabetic Ordonare după preț

12 3

12 3 Vezi mai multe Nahoru