Vopsele de păr profesionale

Cele mai vândute

În aceasta categorie veți găsi vopsele de păr de cea mai înaltă calitate, pentru femei și bărbați, dar totodată și vopsele pentru vopsirea părului la domiciliu, de la brandurile L´Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional sau Wella Professionals. Produsele Schwarzkopf din această gamă vă oferă o varietate foarte mare de nuanțe la modă.

Vopselele profesionale vă oferă îngrijire de cea mai bună calitate, culoarea acoperind în întregime firele de păr. Poți alege din multitudinea de nuanțe de castaniu, mahon, blond sau negru. În comparație cu vopselele tradiționale, produsele profesionale ajută la menținerea unui păr sănătos și superb. Modul de utilizare este foarte simplu, iar pentru fiecare produs în parte veți găsi instrucțiuni clare de aplicare. Pentru anumite nuanțe este posibil să fie necesară achiziționarea unui catalizator de culoare, însă toate informațiile necesare le vei găsi în descrierea detaliată a fiecărui produs.

Vopselele de păr pentru bărbați sunt foarte potrivite atunci când vrei sa ascunzi primele fire gri sau când dorești să subliniezi culoarea naturală oferindu-i strălucire. Aplicarea vopselei L´Oréal Professionnel pentru bărbați este foarte simplă, nu distruge părul (nu conține amoniac) și durează numai 5 minute.