Schwarzkopf Professional IGORA Royal lotiune activa

4×
Schwarzkopf Professional IGORA Royal lotiune activa
Schwarzkopf Professional IGORA Royal lotiune activa
34RON
3,40RON / 100 ml, incl. TVA
12 % 40 Vol. 1000 ml
Cod: SCW0632 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.05.2021
Ridicare personală
joi 20.05.2021

Descriere Schwarzkopf Professional IGORA Royal
Caracteristici

Emulsia activatoare Schwarzkopf Professional Igora Royal, este un produs indispensabil și special conceput pentru vopselele de păr permanente și semi-permanente. Produsul profesional, datorită consistenței cremoase, se combină ușor cu vopseaua din aceasi gamă, acoperă perfect firele albe și oferă culori vibrante.

Caracteristici

  • acoperă firele albe
  • oferă culori vibrante
  • produs profesional

Aplicare
Produsul este recomandat doar uzului profesional. Se urmează instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Royal4