Wella Professionals Welloxon Perfect emulsie activatoare 6% 20 vol. pentru toate tipurile de păr

Wella Professionals Welloxon Perfect emulsie activatoare 6% 20 vol. pentru toate tipurile de păr
Wella Professionals Welloxon Perfect emulsie activatoare 6% 20 vol. pentru toate tipurile de păr
37RON
3,70RON / 100 ml, incl. TVA
1000 ml
Cod: WLL06211 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Wella Professionals Welloxon Perfect
Caracteristici

Welloxon Perfect este singura emulsie activatoare pentru toate nuanțele de culori Koleston Perfect & Blondor, Magma, Illumina Color. Noua rețetă îmbunătățită ajută la aplicarea mai exactă a vopselei și aduce un rezultat perfect echilibrat al nuanței, strălucire și reduce tonurile metalice nedorite.

Caracteristici

  • prepararea mai rapidă
  • clătire ușoară
  • emulsie activatoare profesională
  • o experiență confortabilă pentru clienți

Cum se aplică:
A se folosi împreună cu una din cremele colorante: Wella Professionals Color Touch Deep Browns, Pure Naturals, Rich Naturals sau Vibrant Reds.

Folosiți mănuși de unică folosință. Aplicați pe părul proaspăt spălat și uscat cu uscătorul. Lăsați să acționeze timp de 20 de minute fără utilizarea sistemului de aer cald (15 minute pe părul vopsit / tratat chimic). Dacă este necesar puteți prelungi timpul de expunere cu încă 5 minute.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Welloxon Perfect