Vopsele de păr temporare

Ai în față un eveniment important și ai dori o culoare de păr mai intensă sau, pur și simplu, mai „altfel“, măcar o săptămână-două? Optează pentru vopsele de păr temporare. Cu acestea, poți uniformiza nuanța părului, accentuându-i culoarea naturală sau îi poți schimba culoarea, temporar, cu una cu totul diferită de cea naturală.

 

Vopseaua de păr temporară poate ajuta la acoperirea firelor albe și la colorarea rădăcinilor crescute. Când folosești o vopsea de păr lavabilă, nu e cazul să te îngrijorezi că nu vei putea scăpa de o nuanță mai puțin flatantă. Pigmenții acestor vopsele se spală ușor de pe păr, iar tu vei putea experimenta cu noi și noi nuanțe și combinații.

Ne pregătim de vopsire: testul alergologic

Chiar și la vopsele de păr lavabile, nu uita de posibilele reacții alergice care pot apărea. Respectă întotdeauna instrucțiunile și, înainte de a vopsi părul, aplică o cantitate mică de vopsea, cel mai bine pe pielea din spatele urechii, și așteaptă eventualele efecte, ideal 48 de ore.

Nu uita nici de accesoriile practice, care îți pot ușura considerabil vopsirea părului: un prosop sau o cămașă veche pentru acoperirea umerilor, mănuși de protecție (dacă nu sunt incluse în pachet), precum și orice cremă hidratantă sau de zi, pentru pielea din jurul scalpului.

Experimentează fără frică și descoperă farmecul vopselelor de păr lavabile. Încearcă, de exemplu, minunatele măști colorante Kérastase, cu o mare diversitate de nuanțe trendy!

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute