Vopsele de păr lavabile

Cele mai vândute

Vopsele de păr temporare - vopsea de păr lavabilă

Ai în față un eveniment important și ai dori o culoare de păr mai intensă sau, pur și simplu, mai „altfel“, măcar o săptămână-două? Optează pentru vopsele de păr temporare. Cu acestea, poți uniformiza nuanța părului, accentuându-i culoarea naturală sau îi poți schimba culoarea, temporar, cu una cu totul diferită de cea naturală.

Vopseaua de păr temporară poate ajuta la acoperirea firelor albe și la colorarea rădăcinilor crescute. Când folosești o vopsea de păr lavabilă, nu e cazul să te îngrijorezi că nu vei putea scăpa de o nuanță mai puțin flatantă. Pigmenții acestor vopsele se spală ușor de pe păr, iar tu vei putea experimenta cu noi și noi nuanțe și combinații.

Tipuri de vopsele de păr lavabile

O mască nuanțatoare și nutritivă pentru păr, un șampon colorant pentru păr sau un spray colorant pentru firele cenușii? Opțiunile sunt numeroase:

Masca colorantă pentru păr

Căutați un produs care vopsește și, totodată, îngrijește părul? Soluția ideală este masca colorantă! Conferă părului nutriție și strălucire și îi evidențiază culoarea. Poate fi o mască colorantă gri sau poate crea nuanțe intense, mai ales pe un păr de culoare deschisă. Iar, dacă nu ați nimerit nuanța potrivită, nu vă faceți griji, vopseaua se spală ușor, după câteva șamponări.

Șampon colorant pentru păr

Șamponul colorant pentru păr este o opțiune simplă și clasică pentru vopsirea temporară. Se masează în părul umed și se clătește după câteva minute. Puteți alege fie șampoane nuanțatoare pentru părul cenușiu, fie șampoane colorante în nuanțe intense.

Spray colorant pentru păr

Pulverizați, lăsați să se usuce și gata. Aplicarea unui spray cu vopsea de păr este foarte simplă. Perfectă pentru o ocazie specială, când doriți un păr de o culoare intensă sau neobișnuită. Se spală cu ușurință. Există și un tip de spray colorant pentru păr, care acoperă în mod natural firele cenușii sau zonele cu păr subțiat.

Rimel pentru păr

Acoperă rapid și eficient rădăcinile crescute și firele cenușii. Masca pentru păr creează un efect natural și se spală ușor, la prima șamponare.

Spuma colorantă pentru păr

Accentuează culoarea dvs. naturală, acoperă firele cenușii și, adesea, fixează coafura în forma dorită. Spuma colorantă pentru păr reprezintă un mod de vopsire simplu, la îndemâna oricui.

Ne pregătim de vopsire: testul alergologic

Chiar și la vopsele de păr lavabile, nu uita de posibilele reacții alergice care pot apărea. Respectă întotdeauna instrucțiunile și, înainte de a vopsi părul, aplică o cantitate mică de vopsea, cel mai bine pe pielea din spatele urechii, și așteaptă eventualele efecte, ideal 48 de ore.

Nu uita nici de accesoriile practice, care îți pot ușura considerabil vopsirea părului: un prosop sau o cămașă veche pentru acoperirea umerilor, mănuși de protecție (dacă nu sunt incluse în pachet), precum și orice cremă hidratantă sau de zi, pentru pielea din jurul scalpului.

Experimentează fără frică și descoperă farmecul vopselelor de păr lavabile. Încearcă, de exemplu, minunatele măști colorante Kérastase, cu o mare diversitate de nuanțe trendy!