Nuanțator de păr

Înviorați nuanța părului dvs. sau dați-i un alt look, pentru câteva săptămâni! Datorită nuanțatoarelor de păr obțineți nuanțe minunat de strălucitoare, fără a vă deteriora inutil părul.

Ce este un nuanțator de păr?

Nuanțatorul de păr sau vopseaua de păr semipermanentă este un tip de vopsea de păr temporară, ai cărei pigmenți nu penetrează fibra, ci se mențin la suprafața firului și se spală treptat. Nuanțatoarele au o capacitate de acoperire medie și o persistență similară.

Când este de preferat să folosim un nuanțator, în loc de o vopsea de păr permanentă?

  • Dacă doriți o colorare pe termen scurt, pentru o ocazie specială.
  • Dacă vreți doar să vă înviorați culoarea actuală, menținând aspectul său natural.
  • Dacă vă gândiți să vă schimbați culoarea și doriți să încercați noua culoare doar câteva săptămâni.
  • Dacă doriți ca vopseaua să dispară treptat, evitând aspectul inestetic al unor rădăcini vizibil delimitate.
  • Dacă doriți o vopsea mai blândă și mai delicată cu părul dvs. decât cea permanentă.

Cât timp rezistă un nuanțator de păr?

Nuanțatorul de păr rezistă, de obicei, între 4-15 spălări, deci dispare după câteva săptămâni. Dacă doriți să încercați o culoare care să dispară și mai repede, apelați la ovopsea de păr lavabilă.

Ce vopsea de păr semipermanentă să aleg?

Nuanțatorul de păr este orice, doar plicticos nu! Cu popularul nuanțator de păr roz, deveniți vedeta oricărui festival sau a oricărei vacanțe de vară. Cu un nuanțator de păr violet sau albastru, ieșiți în evidență oriunde. Aveți însă în vedere că nuanțatoarele colorate prind cel mai bine pe părul blond. Pe părul brunet, efectul de culoare nu este întotdeauna optim.

Dacă preferați un look clasic, alegeți vopseaua semipermanentă într-o nuanță similară cu cea a părului dvs. Alegeți-vă deci un nuanțator de păr brunet sau blond, roșcat sau chiar negru, în funcție de culoarea părului dvs., pentru un plus de strălucire vibrantă. 

La notino.ro găsiți nuanțatoare de păr și vopsele semipermanente pentru utilizare la domiciliu.  Alegeți din oferta celor mai bune nuanțatoare de păr de la L´Oréal Paris, Garnier sau Inebrya și bucurați-vă de noua dvs. imagine.