Decolorant pentru păr

Eliminați petele de pe piele după vopsire sau corijați o nuanță de păr nedorită. Produsul pentru îndepărtarea vopselei din păr elimină efectele unei culori nedorite. Iar produsul pentru îndepărtarea vopselei de păr de pe piele spală ușor fiecare picătură de culoare de pe față, de pe mâini sau de pe scalp.

Îndepărtarea vopselei de păr

Deschiderea culorii părului vopsit prin metode clasice poate deteriora ireversibil părul. Dați prioritate unui produs pentru îndepărtarea vopselei de păr care menține calitatea și structura părului, eliminând nuanța nedorită. În plus, un produs pentru îndepărtarea vopselei de păr (hair color remover) hrănește părul și îl pregătește pentru vopsirea ulterioară.

Îndepărtarea vopselei de păr de pe piele

Vă gândiți, după fiecare vopsire, cu ce să înlăturați vopseaua de păr de pe piele, rapid și sigur? Mergeți la sigur și alegeți un produs delicat, care elimină ușor vopseaua de păr de pe mâini și de pe față. Încercați practicele șervețele de curățat sau loțiunile tonice de curățare, care șterg vopseaua de pe piele, fără probleme și fără urme.

Sfatul nostru: Înainte de vopsire, protejați pielea de pe linia părului cu o cremă împotriva colorării pielii sau măcar cu o cremă de zi obișnuită. Datorită acestora, vopseaua nu aderă la piele, iar dvs. evitați problemele după vopsire.