Depigmentarea și decolorarea părului

Cele mai vândute

Cum decolorăm neagresiv părul?

Tânjiți după nuanțe de blond strălucitor sau doriți să iluminați și să decolorați nuanța părului dvs.? Produsele pentru depigmentarea și decolorarea părului vă pot asigura un rezultat ca de la salonul de coafură. Datorită ingredientelor nutritive, precum vitamina E, proteine, glicerină sau ulei de argan, îngrijesc părul, pentru a nu se ajunge la deteriorarea structurii părului, la uscarea excesivă sau la iritarea scalpului.

Depigmentarea sau decolorarea părului?

Dacă vă gândiți la decolorarea părului acasă, este necesar să stabiliți mai întâi dacă veți folosi un decolorant pentru păr natural, un decapant cu care se decolorează părul vopsit sau un produs pentru depigmentarea părului. Diferența principală constă în natura procesului de decolorare a părului.

Decolorantul pentru păr

Decolorantul pentru păr deschide pigmentul natural, fiind, practic, o vopsea de păr care conține o concentrație mai mică de peroxid, precum și ingrediente nutritive, care asigură o decolorare blândă a părului. Este o metodă indicată, mai ales, dacă doriți să deschideți culoarea naturală sau dacă nuanța mai deschisă este un pas intermediar spre trecerea la o nuanță permanentă.

Tipuri de decolorant pentru păr

  • Pudra decolorantă conferă luminozitate nuanțelor de blond, elimină reflexele galbene din păr care apar după vopsire sau deschid nuanța părului cu 1 sau 2 tonuri. În plus, datorită tipurilor speciale ale acestor pudre decolorante, puteți obține treptat o decolorare neagresivă a părului cu până la 9 nuanțe.
  • Crema decolorantă pentru păr deschide nuanța părului și, totodată, acoperă primele fire albe. Alegeți o cremă decolorantă, ai cărei pigmenți învelesc perfect fiecare fir, înlocuind și pigmentul lipsă. Practic, este o vopsea de păr care decolorează și vopsește în același timp.
  • Decolorantul ombré pentru păr permite crearea neagresivă a unei tranziții line între culori și un efect natural de decolorare a vârfurilor.
  • Decapantul vopselei după nuanțare înlătură resturile de vopsea de la nuanțările anterioare, eliberând părul de tonurile nedorite și estompate.

Depigmentarea părului

Produsul pentru depigmentare extrage tot pigmentul din păr. Dacă doriți să treceți de la un păr închis la culoare la unul blond, este necesară depigmentarea totală a părului, cu un decolorant pentru păr brunet. Părul astfel decolorat necesită o îngrijire intensă, deoarece structura sa poate deveni poroasă și foarte fragilă. Recomandăm depigmentarea părului folosind tehnologia așa-numită plex, care revitalizează adecvat părul și previne distrugerea acestuia. Dacă aveți părul foarte închis la culoare și predispus la deteriorare, recomandăm o vizită la coafor, pentru schimbarea radicală a culorii.

Alegeți cel mai bun decolorant pentru păr, de la notino.ro și transformați-vă părul într-o cascadă de nuanțe de miere sau de tonuri reci platinate - sau răsfățați-vă chiar astăzi cu un ombré elegant!