Schwarzkopf Professional IGORA Royalculoare par

18×
Schwarzkopf Professional IGORA Royal culoare par
Schwarzkopf Professional IGORA Royal culoare par
29RON
culoare 0-11 60 ml
Cod: SCW0338 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 29.09.2020
Ridicare personală
marți 29.09.2020

Descrierea produsului Schwarzkopf Professional IGORA Royal
Caracteristici

Spuneți adio părului cenușiu și bucurați-vă de o culoare perfectă. Vopseaua de păr Schwarzkopf Professional IGORA Royal colorează intens părul, acoperă perfect firele cenușii și conține ingrediente de îngrijire speciale, astfel încât părul dvs. să strălucească de sănătate. Oferiți-vă și dvs. acest lux.

Caracteristici:

  • îngrijește delicat cuticula, fără a o deteriora în timpul vopsirii
  • conferă părului o culoare intensă
  • lasă părul strălucitor și moale
  • acoperă perfect firele albe
  • se aplică ușor

Ingrediente:

  • extract de moringa - protejează părul în timpul vopsirii și îi reface structura

  • complexul Color crystal - lasă părul neted și moale

Mod de aplicare:
Vopseaua se amestecă cu revelatorul special dedicat Igora Royal Colorist Creme sau Igora Royal Colorist Color & Care, în următoarele combinații:

Pentru colorarea nuanțelor mai închise sau a celor pastel, folosiți revelator în concentrația 10 vol. (3 %).

Pentru acoperirea firelor cenușii, decolorare ușoară cu până la 2 nuanțe sau vopsire ton pe ton, utilizați revelatorul de 20 vol. (6 %).

Pentru decolorarea cu 2-3 nuanțe, utilizați revelator în concentrație de 30 vol. (9 %).

Pentru decolorare puternică cu 3-4 nuanțe, utilizați revelator în concentrație de 40 vol. (12 %).

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Am scris despre Schwarzkopf Professional IGORA Royal
Articole

Despre brand Schwarzkopf Professional

p>Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional IGORA Royal18