Vopsirea părului la domiciliu

Cele mai vândute

Vrei să-ți acoperi firele albe și să-ți înviorezi culoarea părului, fără costul ridicat al unei vizite la salon? Un păr frumos, cu economie de bani și de așteptare și cu o programare liberă poate fi obținut cu vopsele de păr pentru vopsirea la domiciliu. În doar câteva minute, părul tău poate căpăta o culoare vibrantă, care-i va impresiona pe toți cei din jur.

Te poți bucura de un păr vopsit, strălucitor și mătăsos, fără a vizita salonul de coafură. Poți vopsi părul ușor și rapid acasă. Este suficient să alegi vopseaua ideală, din oferta noastră de geluri nuanțatoare, de șampoane și de vopsele de păr. Fără coafor și fără probleme, îți vei putea acoperi firele albe, colora sau decolora părul sau doar înviora culoarea naturală a părului.

Nu uita să studiezi oferta de șampoane pentru păr vopsit, care prelungesc luciul și intensitatea noii culori a părului tău.

Cum vopsim părul ușor și în condiții de siguranță?

Este important să citești și să urmezi întotdeauna instrucțiunile, cu mare atenție. Când îți vopsești părul la domiciliu, nu subestima testul de alergie cutanată. Testează mai întâi vopseaua - de exemplu, pe antebraț - și așteaptă aproximativ 48 de ore. Datorită testului, poți preveni o eventuală reacție alergică pe întregul scalp.

Pregătește toate cele necesare, înainte de vopsire. În afară de vopsea de păr în cantitate suficientă, vei mai avea nevoie de câteva accesorii:

  • O cremă de față, care va ușura înlăturarea vopselei de pe piele.
  • Un prosop vechi,, cu care să-ți acoperi umerii.
  • Mănuși de protecție.

Oricine își poate vopsi părul la domiciliu. Alege nuanța corectă și te vei p