Vopsea de păr violet

Cele mai vândute

Vă place să experimentați nuanțe noi? Ce ziceți de un păr violet? Puteți încerca pentru început doar delicate reflexe violet sau puteți vopsi complet părul, într-o nuanță bogată, de un violet intens.

Un păr original de culoare violet, la festival și la muncă

Părul violet este din ce în ce mai des întâlnit pe stradă, culoarea violet numărându-se deja printre preferatele modei. Din fericire, diversitatea de nuanțe este mare și vopseaua „prinde“ altfel la fiecare, așa că nu trebuie să vă temeți că veți avea aceeași culoare ca vecina. Atât dvs., cât și culoarea părului dvs. veți fi unice și originale.

Părul violet nu este doar pentru spiritele rebele, care petrec toată vara la festivale de muzică. Părul cu reflexe violet poate arăta la fel de bine și la o întâlnire de afaceri. Cei din jur nu reacționează doar la culoarea părului, ci și la alegerea rujului, a fardurilor de ochi și, bineînțeles, a ținutei.

Poate vă va sta bine o culoare de păr violet închis sau poate, mai degrabă, una violet deschis, aproape roz. Experimentați fără teamă, până când găsiți nuanța de violet care vă stă cel mai bine. Încercați o vopsea de păr lavabilă, până când nimeriți nuanța dumneavoastră de violet ideală, care vă pune în valoare personalitatea!