Vopsea de păr blond

Cele mai vândute

Vă place părul de culoare deschisă? Încercați o vopsea de păr blond! Am selectat pentru dumneavoastră o gamă bogată de vopsele de păr blond, cu o diversitate de nuanțe unice. De la blond platinat și blond cenușiu, până la blond închis - nu trebuie decât să alegeți nuanța potrivită pentru o schimbare totală, înviorarea nuanței naturale, sau acoperirea primelor fire albe.

Cui îi stă bine cu părul blond? Alegeți nuanța potrivită

Un păr blond strălucitor îi stă bine oricui a avut părul blond în copilărie. Se spune că fiecare își găsește nuanța potrivită de blond. Luați întotdeauna în considerare nuanța pielii și culoarea ochilor sau consultați un expert colorist. Evitați astfel erorile și decolorarea inutilă. Iar, dacă aveți părul natural de culoare închisă, nu uitați să cumpărați un decolorant pentru păr, de bună calitate.

Nu doriți o schimbare, ci doar înviorarea nuanței naturale? Utilizați o vopsea permanentă într-o nuanță similară de blond sau o mască hrănitoare colorantă, cu pigmenți care colorează și fortifică părul.

Nu uitați de îngrijirea adecvată a părului blond

Îngrijiți-vă părul blond cu dragoste și cu produsele adecvate. Procurați-vă un șampon pentru păr blond, pentru înlăturarea tonurilor galbene nedorite, studiați regulile pentru îngrijirea părului blond și bucurați-vă de un păr frumos și sănătos!