Vopsea de păr negru

Bucurați-vă de un păr negru incredibil de strălucitor, care atrage atenția celor din jur. Indiferent dacă doriți o culoare care să acopere firele albe sau doar să învioreze un păr castaniu natural sau dacă v-ați hotărât pentru o schimbare radicală, la notino.ro găsiți cele mai bune vopsele pentru părul negru, de la branduri mondiale de top.

 

Pentru înviorarea culorii negre actuale, recomandăm măștile delicate de la Maria Nila, care nu doar colorează, ci și îngrijesc părul. Pentru colorarea rădăcinilor crescute și a primelor fire albe, apelați la un spray pentru rădăcini crescute, iar, pentru o schimbare totală a culorii, folosiți o vopsea permanentă pentru păr negru.

Îmi va sta bine cu părul negru?

Poate vă întrebați dacă vă va sta bine cu părul negru. Înainte de a încerca o culoare atât de închisă, luați în considerare tipul tenului dumneavoastră. Dacă aveți un ten măsliniu sau un ten de porțelan, contrastul acestuia cu părul negru va fi deosebit de flatant.

Nu vă temeți de schimbări și încercați culoarea neagră. Finisați look-ul cu un styling adecvat, iar, pentru o impresie perfectă, alegeți un ruj roșu, pentru contrast!

întregul text ascundeți textul

Filtru

Interval de prețuri

la

Pentru cine?

Cadouri și oferte speciale

Ratingul

  •   6
  •   2