Delia Cosmetics Cameleo Menculoare par

1×
Delia Cosmetics Cameleo Men culoare par
Delia Cosmetics Cameleo Men culoare par
Livrare gratuită
culoare 1.0 Black 30 ml
18RON

Cod: DLC3412 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.04.2020

Descrierea produsului Delia Cosmetics Cameleo Men
Caracteristici

Caracteristici:

  • acoperă firele albe

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de păr
toate tipurile de păr, păr grizonat
Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu

Despre brand Delia Cosmetics

Vă doriți confort și frumusețe în fiecare zi? Delia Cosmetics vă pune în valoare toate atuurile, pentru ca propriul eu să fie mereu pe primul loc.

Brandul polonez Delia Cosmetics este o afacere de familie, a cărei atmosferă o reflectă întrutotul. Toate produsele sunt create cu dragoste, cu grijă și de o calitate de excepție, motiv pentru care clienții iubesc acest brand de peste 20 de ani. Delia Cosmetics vă ajută să umpleți ridurile, să spuneți adio petelor pigmentare, să vă întăriți unghiile sau să neutralizați nuanțele de galben din părul blond. Brandul oferă îngrijire pentru ten, corp, păr și unghii. Și, bineînțeles, nu lipsește nici cosmetica decorativă.

Vopseaua de sprâncene Delia Henna asigură sprâncenelor dvs. o culoare intensă, de lungă durată, și o densitate de invidiat. În plus, este potrivită și pentru gene, oferind privirii dvs. un regim de frumusețe complet. Lacul de unghii de top Delia Hybrid Gel vă pune în valoare manichiura. Accelerează uscarea lacului, îi conferă strălucire și îl protejează de cojire până la 7 zile.

Alăturați-vă și dumneavoastră miilor de femei din întreaga lume care au încredere în brandul Delia Cosmetics.

Rating Delia Cosmetics Cameleo Men