Vopsele de păr pentru bărbați

Vopsirea părului nu este doar o preocupare feminină. Și bărbații merită o frizură care le stă bine, într-o nuanță care îi avantajează. Acesta este atuul vopselelor de păr pentru bărbați. Ai descoperit primele fire albe și dorești să le acoperi? În acest caz, te ajută vopseaua pentru păr cărunt, specială pentru bărbați, care camuflează firele albe nedorite.

Multor bărbați le stă bine și poartă cu mândrie părul grizonat. În acest caz, oferim șampoane care intensifică nuanțele naturale de gri, pentru a asigura frizurii un aspect perfect.

Vopsirea părului la bărbați

Testul alergologic la vopseaua de păr pentru bărbați ajută la prevenirea reacțiilor alergice. De aceea, testați vopseaua pe antebraț sau în spatele urechii, cu 48 de ore înainte de vopsirea părului, pentru a preveni reacțiile alergice care pot apărea la prima vopsire sau, din contră, după folosirea continuă, ani la când, a aceleiași vopsele.

Iar, dacă faci loc pe policioara din baie și pentru un șampon pentru păr vopsit, rezultatele vor fi și mai spectaculoase.