Vopsea de păr roșu

Cele mai vândute

Oferiți părului un farmec strălucitor! Vopselele pentru păr roșu se întrec într-o multitudine de nuanțe pasionale, în care veți arăta fabulos. Vreți să vă transformați radical culoarea într-un roșu Ferrari sau doriți doar să înflăcărați puțin nuanța dumneavoastră naturală de arămiu sau de șaten? Cu roșul nu dați greș. Din gama largă de vopsele pentru părul roșu, cu siguranță o veți alege pe cea de culoarea potrivită.

Cui îi stă bine cu părul roșu?

Nuanțele roșii stau bine mai ales așa-numitului tip de femeie-toamnă, cu părul în culori naturale de foc. Dar fiecare femeie își găsește nuanța ei de păr roșu. Dacă nu vreți să riscați, luați mai întâi un spray colorant sau o mască pentru păr roșu, de la Maria Nila, care oferă părului strălucire și culoare timp de câteva zile.

Vopseaua roșie permanentă nu fuge nicăieri și va aștepta, până când descoperiți nuanța potrivită, în care străluciți. Alegeți dintre vopselele pentru păr roșu de la L´Oréal ParisWella Professionals și alte branduri mondiale de top, în domeniul cosmeticelor pentru păr!