Vopsea de păr verde

Ai ales
  • Vopsirea părului la domiciliu
  • Verde
Filtru

Doriți o schimbare dramatică? Sigur? În acest caz, căutați o vopsea de păr verde, cu care puteți crea nuanțe incredibile. La prima vedere, ideea de păr verde poate părea excentrică, dar aveți nevoie doar de puțin curaj. Veți vedea că merită.

În combinație cu nuanța originală a părului, vopseaua verde poate crea nuanțe diverse, de la fistic, la turcoaz și până la verde închis, aproape ca o nuanță de șaten cu reflexe verzi. Pentru a vă întreține culoarea verde cât mai mult timp posibil, utilizați produse pentru părul vopsit care prelungesc intensitatea și durabilitatea culorii.

Nu este nevoie să schimbați total culoarea părului. Încercați câteva șuvițe verzi, pentru un look original. Dacă aveți părul blond, nu vă faceți probleme cu decolorarea părului. Vopseaua verde va adera perfect la nuanța părului.

Păr verde de probă

Aveți dubii că verdele ar fi nuanța de păr ideală? Încercați o colorare temporară. Poate doar pentru un party. Cine știe, poate auziți atâtea complimente, încât vă decideți pentru un păr verde permanent. Pentru un efect de culoare de câteva zile, este suficient un spray de păr verde sau altă vopsea de păr lavabilă. Veți vedea că vă veți îndrăgosti de verde!