Parfumuri de Oud

Recomandat

Pășiți în universul parfumurilor arăbești din uleiuri esențiale rare, obținute din cel mai scump lem

Pășiți în universul parfumurilor din Orientul îndepărtat! Parfumurile cu Oud sunt dulci, echilibrate și misterioase. Compozițiile lor îmbătătoare dau impresia de originalitate și de lux. Lemnul de oud provine din cei mai rari arbori din lume, cu vârste care ating și 300 de ani, ale căror uleiuri esențiale au câștigat în lume o importanță culturală și religioasă încă de la începutul civilizației antice. Sunt deosebit de importante, nu numai în parfumerie, ci și ca accesoriu în meditație sau pentru inducerea unui sentiment de liniște sufletească.

Caracterul aromei de oud:

Aroma de oud este de o complexitate mistică, cu acorduri de mosc, de tămâie și de fum, îmbogățite cu tonuri de miere amară și de mentă zdrobită.

Cum se obține aroma de oud:

Uleiul volatil se extrage din arborele de Aquilaria sau Agarwood. În momentul în care lemnul de agar este atacat de o ciupercă parazită, arborele secretă o sevă plăcut parfumată. Seva este distilată la abur, rezultând mult apreciatul ulei de oud, care este apoi maturat în butoaie.

Uleiul de oud este denumit și „aur lichid“, cea mai fină esență de oud fiind mai costisitoare decât prețiosul metal galben. Porniți într-o călătorie olfactivă spre îndepărtatul Orient, pe aripile acestei arome de lux, descoperind parfumul de oud ideal! Învăluiți-vă într-o aromă îmbătătoare și de lux. Parfumul de oud ideal pentru voi vă așteaptă la notino.ro!