ChopardOud Malaki Eau de Parfum pentru bărbați

6×
Chopard Oud Malaki Eau de Parfum pentru bărbați
Chopard Oud Malaki Eau de Parfum pentru bărbați
80 ml

Cod: CHP0144 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Chopard Oud Malaki
Compoziție

Descoperiți aroma inspirată din opulența bijuteriilor luxuriante Chopard! Apa de parfum pentru bărbați Chopard Oud Malaki, are o aromă picant - lemnoasă, intensă și captivantă, care oferă oricărui bărbat încredere în orice moment al zilei.

  • picant - lemnos
  • pentru bărbatul elegant
  • potrivit pentru seară si ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note proaspete de citrice, lavandă și pelin care se îmbină perfect cu inima condimentată a aromei cu piele și tabac. Tonurile de bază dezvăluind acorduri lemnoase, chihlimbar și agar.

Povestea parfumului
Sticluța parfumului în sine este o bijuterie a luxuriantului Brand Chopard, care îmbracă elixirul auriu prețios. Parfumul a fost lansat în 2012.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
pelin, citrice, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piele, tabac, condimente
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
agar, tonuri lemnoase, cihlimbar
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Chopard

Chopard este unul dintre brand-urile cele mai cunoscute din lume de ceasuri și bijuterii. Povestea acestei mărci se scrie din anul 1860, în sătucul elvețian Sonvilier, unde talentatul meșteșugar Louis-Ulysse Chopard a deschis o mică ceasornicărie. Creațiile sale au dobândit rapid o faimă extinsă până pe meleaguri îndepărtate (Rusia, Scandinavia etc.).
103 ani mai târziu, firma Chopard a fost cumpărată de Karl Scheufele din Germania. Sub conducerea sa, compania s-a dezvoltat vertiginos și, în cele din urmă, a intrat și pe piața de cosmetice. Chopard continuă să-și urmeze filozofia bazată pe următoarele șase valori: independență, calitate aproape de perfecțiune, creativitate, tradiție, respect și îndrăzneală.
În ceea ce privește creaţia parfumurilor sale, Chopard colaborează cu celebrii design-eri  – Olivier Polge, Bruno Jovanovic, Louise Turner, Michel Girard, Michel Almairac și alții. Primul parfum feminin Casmir a devenit un enorm succes. Datorită „tonului“ de fructe tropicale și subtropicale (cocos, mango, bergamotă, portocală etc.) ]mbinat cu flori (geranium, lăcrămioare, iasomie) parfumul este foarte dulce și senzual.
Merită menționat și faptul că numeroase parfumuri Chopard (ca, de exemplu, Happy Spirit) completează colecții de bijuterii și ceasuri cu același nume. Bijuteriile influențează și aspectul flacoanelor, asemănător pietrelor prețioase șlefuite.
În încheiere dorim sa mentionam că Chopard acordă o mare importanță protejării mediului înconjurător. În plus, brand-ul își aduce contribuția la multe activități de binefacere în domeniul medicinii, ecologiei, artei și culturii.
Marca Chopard îi va atrage cu siguranță pe toți cei ce încearcă cu plăcere produse de calitate mai puțin cunoscute, doresc să contribuie indirect la o activitate de binefacere şi, eventual, să-i surprindă pe cei din jur cu un parfum original și neobișnuit.

Rating Chopard Oud Malaki4