Treci la conținutul principal

Chopard

Cadou de la brandurile selectate
Comandați produse Chopard, Elie Saab sau Philipp Plein de peste 200 RON și vă puteți alege cadou un balsam aftershave la 50 ml, un mini parfum pentru bărbați la 10 ml sau o geantă pentru cosmetice.

Chopard

Descoperiți parfumuri la fel de prețioase, de sofisticate și de elegante ca și bijuteriile sau ceasurile de lux. Prestigiosul brand de parfumuri pentru femei și bărbați, Chopard, aduce în lumea parfumurilor calitatea și tradiția elvețiene. Originea brandului, ca afacere de familie specializată pe ceasuri și pe bijuterii, se regăsește și astăzi în filozofia sa – adică în fiecare parfum, care reprezintă o bijuterie parfumată, ascunsă într-un flacon asemănător unei pietre prețioase. O adevărată podoabă nu doar pentru dvs., ci și pentru măsuța cosmetică.

Pentru povestea brandului Chopard este important anul 1860, atunci când ceasornicarul elvețian Louis-Ulysse Chopard a început fabricarea unui ceas de buzunar deosebit de precis. În anii 60 din secolul XX-lea, nepotul său, Paul-André Chopard, a decis să vândă afacerea bijutierului Karl Scheufele III., care, împreună cu familia sa, a inițiat expansiunea brandului. Fiica sa, Caroline Scheufele a dorit să creeze o contopire între o piatră scumpă și un parfum și, astfel, în anul 1986, a văzut lumina zilei parfumul inspirat de un diamant în aur de 18 karate, Chopard Happy Diamonds. Nu a durat mult până când au început să apară și alte parfumuri exclusiviste, inspirate de acest debut.

Unul dintre cele mai celebre parfumuri este, de exemplu, apa de parfum pentru femei, Chopard Cašmir, care a completat colecția de bijuterii cu aceeași denumire din anul 1992. Un alt parfum iubit de mulți este Chopard Wish, ascuns într-un flacon elegant, sub forma unui diamant. În schimb, parfumul pentru bărbați, Chopard Mille Miglia, a fost inspirat de una dintre cele mai celebre curse de mașini clasice și vintage. Totodată, brandul Chopard este un preferat al vedetelor de la festivalul din Cannes, încă din anul 1998. Descoperiți și dvs. bijuteriile parfumate, cum ar fi parfumul pentru bărbați Chopard Oud Malaki sau parfumurile pentru femei Chopard Love Chopard, Chopard Brilliant Wish și Chopard Happy Spirit, cu care vă veți simți de parcă ați păși pe covorul roșu.

 

întregul text ascundeți textul