Swiss Arabian Shaghaf Oud Eau de Parfum pentru bărbați

28×
Swiss Arabian Shaghaf Oud Eau de Parfum pentru bărbați
Swiss Arabian Shaghaf Oud Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
75 ml
184RON

245,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SAB0027 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere Swiss Arabian Shaghaf Oud
Compoziție

Un dans captivant oriental cu o eleganță franceză, așa se poate descrie Shaghaf Oud, apa de parfum arzătoare și pasională.

  • parfum dulce-oriental
  • pentru un gentleman modern
  • pentru vremea mai rece

Compoziția parfumului
O combinație de şofran, trandafir, lemn de agar, vanilie și praline fac, ca bărbatul care îl poartă, să atragă și să uimească pe toți din jur.

Povestea parfumului
Parfumul dulce oriental Shaghaf Oud de Swiss Arabian a fost lansat în anul 2016. Traducerea numelui din arabă este ”pasiune”, așadar, este conceput pentru bărbații cu adevărat pasionali.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
sofran
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
praline, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Swiss Arabian

Swiss Arabian a fost fondat în 1974, iar, astăzi, se numără printre cele mai populare branduri de parfumuri arăbești. Producția modernă de parfumuri orientale este realizată în cooperare cu bine-cunoscuta companie elvețiană Givaudan Roure, care se numără printre cei mai respectați furnizori de ingrediente exclusive și de materiale necesare pentru fabricarea parfumurilor. Mai mult decât atât, este renumit pe plan mondial pentru excelenta sa școală de parfumerie.

Parfumuri minunate, ce evocă depărtări exotice, în flacoane rafinate, care decorează elegant orice măsuță de toaletă. Aromele senzuale evidențiază frumusețea femeilor și farmecul lor delicat sau accentuează masculinitatea, mândria și frumusețea virilă a bărbaților. Încercați și dumneavoastră aceste parfumuri de lux, cu adieri exotice!

Rating Swiss Arabian Shaghaf Oud28