GucciIntense Oud Eau de Parfum unisex

22×
Gucci Intense Oud Eau de Parfum unisex
Gucci Intense Oud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
90 ml
403RON

447,78RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC1893 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Gucci Intense Oud
Compoziție

Oricând vă doriți o doză de lux puțin mai ostentativ, răspunsul cel mai mulțumitor este apa de parfum unisex Gucci Intense Oud. Aroma bogată a acestui parfum este accesoriul perfect pentru eleganța unui bărbat sau a unei femei. Vă veți înamora din prima clipă de atrăgătoarea sa compoziție parfumată.

  • un parfum oriental intens
  • pentru femei ș bărbați cu gusturi rafinate
  • potrivit mai ales seara și pe vreme rece

Compoziția parfumului:
Intense Oud combină în mod artistic ingrediente deosebit de senzuale și de captivante. Acordurile de piele se împletesc ușor cu aromele calde de lemn și de ambră și cu diferite tipuri de tămâie. Întreaga compoziție radiază prezența inconfundabilelor note de lemn de agar (oud), un ingredient foarte prețios și apreciat în lumea parfumurilor.

Compoziție

Compozitie
olibanum, cihlimbar, tonuri lemnoase, tămâia, agar, piele
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Intense Oud21