Parfumuri de trandafiri

Parfum de trandafiri
Filtru
Cele mai vândute

Sporesc buna dispoziție, calmează și au acțiune afrodiziacă. Trandafirul este regina tuturor florilor, iar aroma sa unică este de neînlocuit în parfumerie. Prețiosul ulei de trandafir conține 370 de ingrediente, care nu au o alternativă sintetică. Parfumul este popular nu numai pentru aroma sa inconfundabilă, ci și pentru posibilitatea de a-l cu combina sute de alte ingrediente, păstrând echilibrul aromatic.

Caracterul aromei de trandafiri:

O aromă pură, intensă, romantică și feminină. În funcție de tipul de trandafiri, poate avea nuanțe citrice, catifelate, lemnoase sau de fructe.

Cum se obține aroma de trandafiri:

Florile se culeg dimineața până la ora 10, după care temperatura în creștere coboară esența parfumată spre rădăcini. În aceeași zi, florile sunt fierte, aburul este condensat și apoi distilat din nou pentru a obține uleiul esențial. Pentru 1 kilogram de ulei de trandafir prețios, sunt necesare aproximativ 3500 kilograme de petale.

Parfumurile cu aromă de trandafiri sunt elegante, romantice și rafinate. Alege și tu un parfum de trandafiri care să te reprezinte!

întregul text ascundeți textul