Treci la conținutul principal
Grès Cabochard (2019) Eau de Parfum pentru femei
Grès Cabochard (2019) Eau de Parfum pentru femei
Grès Cabochard (2019) Eau de Parfum pentru femei
Note varf
galbanum, aldehide, salvie
Note inima
iasomie, trandafir, Ylang-Ylang
Note baza
patchouli, piele, mușchi de stejar, lemn de santal
Grupe de parfumurichypre

Subliniați-vă frumusețea și senzualitatea sofisticată cu apa de parfum Grès Cabochard! Aroma florală este inspirată de personajul lui Alix Grès și a fost creată special pentru femeile capabile de a juca doar rolul principal. Cabochard face o impresie puternică, întruchipând o feminitate îndrăzneață, hotărâtă și ocazional capricioasă.

  • parfum proaspăt și catifelat
  • pentru femeia senzuală
  • pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu acorduri de galbanum și salvie care vă vor cuceri încă de la prima aplicare. Inima pulsează în note florale de trandafir, Ylang-Ylang și iasomie. La baza parfumului întâlnim mușchiul de stejar și lemnul de santal combinate cu patchouli intens, ceea ce conferă compoziției farmec, mister și eleganță.

Povestea parfumului
Întorcându-se dintr-o călătorie din India, unde a descoperit o nouă lume a parfumurilor și s-a plimbat de-a lungul plajelor de nisip, Alix Grès s-a restabilit la Paris și a decis să lanseze un parfum pe baza impresiilor exotice adânc întipărite în mintea și inima ei. Un parfum seducător de chypre, cu nume îndrăzneț, care înseamnă „încăpățânat” și care întruchipează perfect personalitatea puternică a doamnei Grès, într-o singură sticlă.

GrèsCabochard (2019) Eau de Parfum pentru femei

21×
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: GRE01263