Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum pentru femei

2×
Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum pentru femei
Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum pentru femei
85 ml

Cod: HER03165 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée
Compoziție

Apa de parfum Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée a fost creată pentru toate fetele și femeile care nu se tem să înoate împotriva curentului și să trăiască în stil propriu. Parfumul jucăuș dezvăluie treptat emoții precum libertatea, curajul și chiar o ușoară impertinență, a căror autenticitate este subliniată de panglica decorativă, de mătase.

  • un parfum floral, de tip chypre
  • pentru toate femeile cu spirit deschis
  • este foarte potrivit pentru zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu note de piper roz, cu o umbră de ghimbir de la parfumul original. Continuă cu trandafiri delicați și romantici. Finalul aparține notei elegante de paciuli, cu o atingere pământie de santal, care desăvârșește această veselă simfonie de acorduri.

Povestea parfumului
Spiritul feminin independent și rafinat al parfumului Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée este creația parfumierei Christine Nagel, care a creat parfumul în anul 2017. Flaconul este decorat cu o panglică de mătase legată manual.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli
Grupe de parfumuri
florale, chypre, picante

Despre brand Hermès

Brandul franțuzesc Hermès, renumit pentru poșetele din piele și eșarfele de mătase, își merită pe deplin reputația de simbol al luxului în lumea modei. Calitatea, precizia și eleganța de primă clasă sunt valorile sale cheie, care se regăsesc și în parfumurile Hermès.

Istoria brandului datează din anul 1837, când Thierry Hermès și-a deschis propriul magazin, unde, sub brandul Hermès, a vândut șei, căpestre și alte accesorii pentru echitație. Cu trecerea timpului, trăsurile cu cai au fost înlocuite de mașini, iar brandul s-a adaptat, începând să vândă genți din piele, rucsacuri și poșete. Emblematica geantă Kelly, denumită după actrița Grace Kelly, devenită prințesa de Monaco și legendara Birkin Bag, în colaborare cu actrița Jane Birkin, se numără și acum printre cele mai celebre poșete ale tuturor timpurilor.

Primul parfum Hermès a apărut la jumătatea secolului trecut. Acum, portofoliul brandului numără peste 100 de parfumuri. Cel mai îndrăgit parfum bărbătesc este Hermès Terre d’Hermès, un parfum lemnos, cu tonuri citrice și picante. Iar parfumul floral Twilly d’Hermès, cu note aromatice de ghimbir și de citrice, este preferatul femeilor. Încercați și parfumul floral, pentru femei, Hermès Kelly Calèche, apa de toaletă unisex Hermès Le Jardin De Monsieur Li sau aftershave-ul Hermès.

Rating Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée2