Etienne Aigner No. 1 Oud Eau de Parfum pentru bărbați

Etienne Aigner No. 1 Oud Eau de Parfum pentru bărbați
Etienne Aigner No. 1 Oud Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml

Cod: AIG0110 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descriere Etienne Aigner No. 1 Oud
Compoziție

Oricât de ambițioase ar fi obiectivele dvs., niciunul nu va fi de neatins. Pentru o extra doză de hotărâre, apelați la apa de parfum pentru bărbați Etienne Aigner No. 1 Oud . Doar câteva picături pe piele și veți căpăta curajul de a mai face încă un pas spre împlinirea viselor dvs.

  • parfum chypre
  • parfum picant
  • subliniază sex-appeal-ul și virilitatea naturale
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
scortisoara, coriandru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
violeta, iasomie, trandafir, cuisoare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, casmir, agar, sofran
Grupe de parfumuri
chypre, lemnoase

Despre brand Etienne Aigner

 

Parfum Aigner | Aigner este unul din brand-urile ce s-a lansat initial intr-un alt domeniu decat cel al produselor cosmetice si parfumurilor. Fondatorul companiei Etienne Aigner, se lanseaza in 1965 in industria produselor din piele, ce de exemplu portofele, curele si genti, precum si alte produse similare. Parfumurile Aigner apar insa in 1975, sub numele de Etienne Aigner No. 1. O combinatie neobisnuita si speciala de elemente ce creaza o esenta potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati.

 

Rating Etienne Aigner No. 1 Oud