Parfumuri de ambră

Descoperiți lumea parfumurilor de ambră, care încălzesc chiar și cea mai rece zi. Combinația de tonuri de pământ, cu lemn dulce și miere adaugă compoziției ambrate un suflu oriental, care se simte pe piele, chiar după multe ore de la aplicare. Parfumul de ambră influențează pozitiv starea de spirit, conferind calm și bună dispoziție.

 

Caracterul aromei de ambră:

Aroma de ambră este pământie și orientală. Este o combinație de lemn dulce, cu condimente și miere. Tonurile sale sunt calde, catifelate, cu tonuri dulci-sărate de tutun. Ambra evidențiază perfect celelalte ingrediente ale parfumului și le prelungește persistența.

Parfumurile de ambră sunt produse în prezent din rășină labdanum, din boabe de tonka sau din semințe de prune. Pentru un acord catifelat mai verosimil, se adaugă uneori un strop de vanilie, tutun, migdale sau benzoină.

Cedați seducției parfumurilor de ambră, oferindu-vă căldura lor luxoasă în zilele reci. Mierea aromei de ambră vă va însoți pe tot parcursul zilei, iar farmecul acestui parfum oriental va trezi admirație oriunde mergeți. Descoperiți parfumul de ambră ideal pentru dumneavoastră, la notino.ro.

întregul text ascundeți textul

Parfum de ambra
Filtru
Recomandat