Jimmy Choo Urban Hero Eau de Parfum pentru bărbați

Jimmy Choo Urban Hero Eau de Parfum pentru bărbați
Jimmy Choo Urban Hero Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml
170RON

170,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JCH02014 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere Jimmy Choo Urban Hero
Compoziție

Apa de parfum pentru bărbați Jimmy Choo Urban Hero este dedicată tuturor eroilor urbani cu suflet de artist. Conține nu doar artă modernă, ci și tonuri rafinate, de limetă, de caviar, de vetiver și de piele.

  • un parfum lemnos picant
  • pentru toți eroii moderni
  • atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului
Jimmy Choo Urban Hero debutează cu o combinație surprinzătoare, de piper negru picant și înviorătorul caviar de lămâie. Acestea sunt înlocuite apoi de acorduri intense de palisandru și de vetiver, experiența olfactivă fiind finalizată elegant de un duo de piele și ambergris.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
caviar de lămâie, piper negru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vetiver, palisandru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
chihlimbar gri, piele
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Urban Hero